De wonder frequentie & theatrale eetervaring – 528 Ibiza

De wonder frequentie & theatrale eetervaring – 528 Ibiza

Als de schemering begint in te vallen over de glooiende heuveltoppen van Benimussa en de gouden zon in de verte aan de horizon begint te zakken, precies wanneer de mythische energie van Ibiza begint, begint ook de eetervaring van 528 Ibiza.

Gasten worden meegenomen op een reeks multisensoriële ervaringen waarbij entertainment, high-end gastronomie en het eiland erfgoed samenkomen onder de Balearische sterrenhemel. En dit alles vibrerend op de helende frequentie van 528 Hz. 

 

 

Op culinair gebied neemt het team van topchefs – onder leiding van de internationaal gerenommeerde chef-kok Gonzalo Aragüez (Lío Ibiza, Destino Ibiza, Mandarin Oriental, Astrid y Gastón, Le Cirque) en de getalenteerde sous-chef Massimiliano Bartelloni (W Ibiza, Piccola Cucina, Lío Ibiza, Supperclub, Ristorante Mario Uva) je mee op een gastronomische reis die diep graaft in de wortels van Ibiza’s bodem. Culinaire alchemie, met behoud van een sterk gevoel voor mediterrane authenticiteit.

 

 

Alsof dat nog niet genoeg was, is de hulp ingeroepen van entertainment specialist Andy McKay, bekend van Ibiza Rocks, om een historische show met deskundige dansers, hilarische komieken, acrobatische slangenmensen, mythes van Ibiza’s voorouders en.. nee, we gaan niet te veel verklappen! Wij raden aan om je een avond te laten verrassen waarin culinaire hoogstandjes, muziek en kunst samenkomen. Maak je klaar om je onder te dompelen in het 528Hz liefdesfrequentie wonderland. Dit zou zomaar eens het hoogtepunt van je vakantie kunnen zijn!

Er is niets vergelijkbaars op Ibiza – en wij durven te zeggen – niet in de hele wereld.

De grand opening is nog niet bekend, dus hou onze pagina in de gaten! Wij houden je op de hoogte van van de meest unieke Ibiza ervaringen.

 

Gerelateerde berichten